Niet op voorraad
SKU
Lickimat Casper

Lickimat Casper

Voermat (slow feeder) van elastisch rubber.

De Lickimat Casper combineert verschillende structuren op één oppervlak. Vakjes in verschillende vormen in combinatie met elementen van de Lickimat Soother, zorgen voor meer variatie.

Bestrijk de mat met een lekkere snack voor uw dier. Door de verschillende structuren op de mat, gaat het voer in de hoekjes zitten en is het een uitdaging voor uw kat om met de tong al het lekkers eruit te krijgen. Zo is hij/zij met dezelfde hoeveelheid voeding langer bezig met eten en het is nog leuk ook!

Omdat uw dier een poos geconcentreerd bezig is om de mat schoon te likken, kan het ook een mooie afleiding zijn bij potentieel stressvolle momenten, zoals bij vuurwerkangst. Helpt goed tegen schrokken. Voor een frisse traktatie in de zomer, kunt u de gevulde mat eerst even invriezen.

De mat is heel geschikt voor gebruik met zachte voeding zoals mousse, paté en stukjes in gelei, maar ook kleine brokken vormen al een hele klus.

Kleine honden kunnen ook gebruik maken van de Lickimat Casper, mits onder toezicht. De mat is namelijk wel stevig, maar niet onverwoestbaar.

Voordelen van een Lickimat™ Casper:

  • Helpt tegen schrokken;
  • Zorgt ervoor dat uw huisdier langer over zijn/haar eten doet;
  • Voedselverrijking helpt gedragsproblemen en overgewicht voorkomen;
  • De mat is plat, waardoor snorharen niet tegen de zijkant komen;
  • Kan in de vriezer, voor een verfrissende traktatie in de zomer.

Afmetingen: 20x20cm

Materiaal: TPE (voedselveilig thermoplastisch elastomeer, lijkt op siliconen)

Fabrikant: Innovative Pet Products

Copyright © 2019-heden Voerspel. Alle rechten voorbehouden.