Veelgestelde vragen

Op deze pagina kunt u een antwoord op veelgestelde vragen vinden. Heeft u een andere vraag, dan kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Vragen over bestellingen

Hoe kan ik betalen?

U kunt uw bestelling op deze webshop betalen via iDeal, Apple Pay, Creditcard, Bancontact, Belfius of per gewone bankoverschrijving. Het betalingsverkeer loopt via de PSP Mollie.

Wat zijn de verzendkosten?

Wanneer uw bestelling door de brievenbus past (zoals een Lickimat Slomo), verzenden wij dit als brievenbuspakje; de kosten daarvan bedragen €3,90. Passen de producten niet door de brievenbus, dan zijn de verzendkosten €6,95. Bij een bestelling van €50 of meer, en wanneer u kiest voor "Afhalen bij Dierenkliniek Europaplein", betaalt u geen verzendkosten.

Afhalen bij Dierenkliniek Europaplein in Amsterdam, hoe zit dat?

Dierenkliniek Europaplein is niet verbonden aan Voerspel, maar heeft zich aangeboden als ophaallocatie. U bestelt gewoon via de webshop op voerspel.nl, kiest als verzendmethode "Afhalen bij Dierenkliniek Europaplein" en 2 werkdagen later ligt uw bestelling klaar bij Dierenkliniek Europaplein (Europaplein 19, Amsterdam). Dat scheelt u verzendkosten!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Meestal heeft u onze producten binnen twee dagen na uw bestelling in huis. We verzenden via PostNL en zijn daarmee afhankelijk van hun bezorgdagen en -tijden. Kiest u voor afhalen in Amsterdam? Dan ligt uw pakketje vanaf de tweede werkdag na uw bestelling klaar op de ophaallocatie.

Ik wil een product retour zenden, hoe werkt dat?

Klik hier voor ons retourbeleid. 

Vragen over de producten

Hoe maak je de Lickimatproducten schoon?

De Slomo, Wobble, Splash en Buddy Tuff kunnen in de vaatwasser. Voor de Lickimat Buddy (en Buddy Large), Soother en Playdate is afwassen met de hand beter. Zet de mat eerst een paar minuten in de week. Daarna met een afwasborstel schoonmaken en plat (ondersteboven) laten drogen.

Voor welke dieren is de Lickimat geschikt?

De mat is te gebruiken voor katten en kleine honden. Bij gebruik voor honden raden we aan om -zeker de eerste paar keer- de mat alleen onder toezicht te gebruiken.

Hoe gebruik je de Lickimat?

Verspreid wat natvoer over de mat, bijvoorbeeld met een spatel, en je huisdier gaat direct aan de slag.

Kan de Lickimat ook met iets anders dan blikvoer gebruikt worden?

Al onze Lickimatproducten zijn uitermate geschikt voor blikvoeding zoals mousse, paté of zachte brokjes in gelei. Op de Splash na, kunnen ze ook allemaal gebruikt worden met brokjes. Uiteraard kunnen ze ook met andere producten gevuld worden, maar gebruik alleen voeding die geschikt is voor uw huisdier.

Zit er garantie op de Lickimat?

Jazeker. Zie voor verdere informatie onze algemene voorwaarden.

Copyright © 2019-heden Voerspel. Alle rechten voorbehouden.